Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
marshmelo02

Ceruza szoknya, és színes zokni

Tunyacsáp · 5 hónapja
Szia. Még mielőtt azt hinnéd hogy ez a blog bejegyzés csak a ruhákról fog szólni elmondom hogy nem.
Nos, azt tudni kell rólam, hogy az öltözködésemet, az átlagos kategóriába sorolnám, és még úgy jellemezném, hogy néha érdekes.. Például régebben (pár hónapja) előszeretettel vettem fel hosszú színes zoknikat, (amit eltudsz képzelni, sárga, zöld, kék, mintás, stb) olyan farmerrel ami szabadon hagyta a bokámat, és így tökéletesen látszódtak a zoknik. Eltudjátok képzelni. Hát a barátnőm sokszor megjegyezte a suliban, hogy "milyen szép a zoknid!" meg, "Azok a zoknik.." Nemrég ezt anyukám is szóvá tette. Hozzá teszem, egy kicsit én kényszerítettem ki szegényből. Ezután úgy döntöttem hogy kidobom ezeket az elviselhetetlenül személyes, meg szeretett, már-már hozzám nőtt zoknikat,amiket szerettem hozzáteszem. Csak a fekete, fehér, és barna árnyalatuakat hagytam meg. 
Ez az egész olyan szomorú, hogy fiatalként, ha már nem hordod azokat a ruhákat amiket a nagytöbbség hord, nem fogadnak el. Vannak kivételek, szerencsére. És úgy veszem észre hogy javul a dolog. De ettől függetlenül ennek természetesnek kéne lenni hogy mindenki azt hordja ami neki tetszik. Főleg amíg megteheti, mert felnőtt korban ez már másként van. Ugye ott már dresscode van, szabályzat, munkaruha stb. Nemrég például megemlitettem anyukámnak hogy felvennék egy nem megszokott fazonú szoknyát de nagyon szépet. Persze rögtön próbált lebeszélni, s azzal érvelt, hogy ilyet senki se hord. Én erre azt mondtam, hogy nem baj legalább új divatot teremtenék. A válasz erre az volt majd ha népszerű lány leszek ezt megtehetem. Először is kössz anya tényleg. Másodszor meg végül is nem vettem fel a szoknyát. Pedig fel kellett volna vennem azt a szoknyát, és polgárpukkasztó stílusban egész nap magamon hagynom, de nem így lett. 
Ha még nem írtam volna, lehet kommentben reagálni, kritizálni, és hasonló élményeket megosztani. Of course!:) 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Tunyacsáp · 5 hónapja
Köszi a hozzászolásodat Aigisz!
Jó tudni, hogy nem én vagyok az egyetlen izlésficamos.:) És szerintem a répás outfited nem lehet rossz, nekem biztos tetszene. 
Aigisz · 5 hónapja
Én ugyanilyen harisnyákat hordtam mindig, meg trapéz gatyákat. (Ízlésficam level 2000)
De mindmáig felveszem a narancssárga bokalengös farmeremet zöld pólóval. Instant répajelmez.
Tunyacsáp
Szia! ☺️16 éves tini lány vagyok. És szeretném kipróbálni a blogolást. Ha elolvasod a blogomat, akkor talán megismersz. - Tunyacsáp